برای دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید 

0

مونتاژ تابلو هوشمند ساختمان

مونتاژ تابلو هوشمند ساختمان

مراحل و روند طراحی و مونتاژ تابلو هوشمند ساختمان

دراین مجال یکی از مهم ترین مراحل ساخت و مونتاژ تابلو هوشمند ساختمان ( جانمایی تجهیزات تابلو ) را  به شما توضیح خواهیم داد و از اهمیت و تاثیری که یک جانمایی دقیق بر سرعت مونتاژ، کاهش هزینه های مونتاژ تابلو، افزایش سرعت سیم کشی تابلو و افزایش چند برابری سرعت نصب تابلو خانه هوشمند دارد صحبت خواهیم کرد.

مونتاژ تابلوهای هوشمند ساختمان چیست و کی انجام میشود؟

مونتاژ تابلو هوشمند ساختمان یعنی طراحی جای قرار گرفتن هر یک از ادوات تابلو هوشمند اعم از ماژول های هوشمند، فیوزها، رله ها، ترمینال ها و…

در ابتدای پروژه مونتاژ تابلو هوشمند ساختمان حدودی تجهیزات برای به دست آوردن سایز مناسب کیس های فلزی تابلو هوشمند ساختمان انجام می شود.

این مرحله بلافاصله بعد از تدوین قرارداد و به موازات طراحی نقشه های اجرایی برق پروژه انجام میشود تا کارفرما سایز تابلو خانه هوشمند خود را بداند و برای خرید و تعبیه این کیس ها در دیوار مشخص شده اقدام کند. این موضوع باعث میشود در انتهای پروژه فضای مناسب و کافی برای نصب تجهیزات هوشمند ساختمان داشته باشیم . لازم است توجه داشته باشید حتما سایز تابلو را کمی بیشتر از فضای مورد نیاز در نظر بگیرید تا در صورت افزایش تجهیزات هوشنمند در طی پروژه ، در انتها دچار کمبود فضا نشوید. در ادامه به مراحل کار و چند مورد مهم اشاره خواهیم کرد.

نقشه خانه هوشمند و نقش آن در طراحی تابلو هوشمند ساختمان

تمام مراحل برقکشی خانه هوشمند زیر نظر مستقیم ناظر اجرایی کمپانی ام اچ  و بر اساس نقشه های طراحی شده توسط این کمپانی انجام میشود. لازم به ذکر است که در صورت بروز هرگونه تغییرات در اجرای برق پروژه، لازم است این تغییرات در نقشه نیز اعمال گردد و از ناکارآمدی نفشه ها در انتها جلوگیری شود. نقشه های اصلاحی مطابق با وضعیت نهایی را اصطلاحا asbuilt میگویند که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

ارتباط طراحی خانه هوشمند با ساخت تابلوی هوشمند ساختمان کاملا واضح است. چرا که در انتهای پروژه آنچه در تابلو جانمایی می شود براساس نقشه های اجرایی صورت می گیرد. نکته مهم این است که اگر در ابتدای پروژه تحلیل درست و تصمیم گیری مناسب در این مورد انجام نشود، ممکن است در زمان ساخت تابلوها در انتهای کار، اندازه کیس تابلوها تناسب درستی با دستگاه ها نداشته و گاها حتی فضای کافی برای نصب آنها نداشته باشیم. بنابراین بسیار ضروری است که تمام جزئیات کار هوشمند سازی در همان ابتدای امر دیده شود.و این همان کاری است که برای تعیین سایز صحیح تابلو بر آن تاکید داریم.

نقشه asbuilt هوشمند سازی ساختمان ( چون ساخت ) و نقش آن درساخت تابلوی هوشمند

طراحان کمپانی ام اچ در طول اجرای پروژه هوشمند سازی ساختمان اقدام به اصلاح نقشه میکنند و نقشه های خانه هوشمند را همیشه به روز نگه میدارند. به عبارتی چنانچه در حین اجرای پروزه نیاز به تغییراتی در نحوه بسترسازی هوشمند و یا تغییر در تعداد سرخطها و نوع مصرف کننده ها بوجود آید بلافاصله در نقشه هوشمند ترتیب اثرداده می شود. لذا در انتهای پروژه برای ساخت تابلوها همان نقشه حکم مبنا و ملاک تصمیم گیری می باشد.

علاوه برتاثیر مهم نقشه در ساخت تابلو هوشمند ساختمان ، داشتن این نقشه ها باعث میشود تا در سال های آتی درصورت نیاز به خدمات پس از فروش خانه هوشمند، انجام این کار با سهولت بیشتر و در زمان کم تری انجام شود. چنانچه ارائه خدمات پس از فروش خانه هوشمند برایتان مهم است باید توجه داشته باشید نگهداری اطلاعات مربوط به نقشه هوشمند و تمام اطلاعات مربوط به طراحی و اجرای پروژه هوشمند سازی ساختمان از اهمیت استراتژیک برخوردار است .

اطلاعات مربوط به پروژه ها علاوه بر سرور حرفه ای موجود در ساختمان مرکزی کمپانی ام اچ در یک هارد مستقل بصورت آفلاین و یک هارد دیگر متصل به اینترنت و مستقر در مکان امن دیگر به صورت آنلاین هر شب بک آپ گیری میشوند .به این ترتیب در صورت بروز هر نوع حادثه ای در ساختمان شرکت ، باز هم اطلاعات کامل تمام پروژه ها بدون آسیب در اختیار است و مشکلی برای ارائه خدمات پروژه های هوشمند وجود ندارد.

برداشت اطلاعات پروژه برای ساخت تابلو برق هوشمند ساختمان

بعد از تکمیل کار برق، مرحله برداشت خروجی ها شروع میشود. ناظر اجرایی باید به صورت دقیق بررسی کند که در زمان اجرای پروژه کدام سیم ها از پایین و کدام سیم ها از بالا وارد تابلو هوشمند ساختمان شده است. اطلاعات جمع آوری شده را در اختیار مهندسین بخش سخت افزار قرار میدهد و در این بخش اطلاعات برداشت پروژه تبدیل به جانمایی تجهیزات میشود. در جانمایی تابلو همیشه سعی میشود تا محل قرار گیری تجهیزات هوشمند سازی نسبت به هم به گونه ای باشد که با کمترین میزان سیم کشی، تابلو ها مونتاز شود.

این امر تاثیر مستقیم بر هزینه های مونتاژ تابلو برای کارفرمایان دارد. و علاوه بر آن، امکان وقوع خطای انسانی در مونتاژ تابلوی هوشمند را کاهش و سرعت مونتاژ تابلو را به مراتب افزایش می دهد. در صورت انجام دقیق این مراحل کار، نصاب هنگام نصب بسیار راحت ترکار خود را انجام می دهد زیرا سیم هایی که از بالا وارد تابلو شده اند در ترمینال های بالا و سیم هایی که از پایین وارد تابلو شده اند در ترمینال های پایین بسته میشوند. تمام این مراحل در کنار هم سرعت اجرای پروژه های کمپانی ام اچ را افزایش داده و توان بالا برای اجرای پروژه های بزرگ و خاص را به وجود می آورد .

جهت دریافت خدمات هوشمند سازی آپارتمان توسط تیم حرفه ای ام اچ کنترل با شماره های سایت تماس بگیرید یا برای ما در واتس پیام خود را ارسال کنید.

تست تابلو هوشمند ساختمان قبل از ارسال به پروژه

اطلاعات برداشت شده در محل پروژه با نقشه های هوشمند سازی ساختمان تطابق داده میشود و تبدیل به فرم سیم کشی تابلو میشود. این فرم به نیروهای مونتاژ تابلو هوشمند تیم ام اچ کنترل کمک میکند تا با سرعت بالا و خطای انسانی کم، تابلوها را مونتاژ کرده و نتیجه کار را به واحد تست تحویل دهند. گروه تست تیم کمپانی ام اچ متشکل از کهنه سربازان این شرکت میباشد !

نیرو هایی کار آزموده و با تجربه که به کمک چک لیست های تست و زیر نظر مستقیم مدیر بخش تولید ، به تست کردن تمام تابلو های مونتاژ شده در این کمپانی میپردازند تا خطا های احتمالی در بخش های مونتاژ و یا تنظیم را بررسی کرده و قبل از خروج تابلو از کمپانی آن را اصلاح کنند. تابلو های هوشمند آماده ارسال هستند !

نصب تابلو و تجهیزات هوشمند سازی ساختمان

خوش آمدید به یکی از جذاب ترین مراحل کار ما ؛ نصب تابلوی هوشمند ساختمان:

همانطور که در قسمت های قبلی این مقاله اشاره کردیم، کارهای حساس تابلو هوشمندسازی ساختمان شما در محل کارگاه مونتاژ تابلو این کمپانی انجام میشود و این امر نصب تابلوها را به کمک برگه های نصب آسان تر میکند . علاوه براین، کمپانی ام اچ کنترل همیشه بر پلاک شدن تمام سیم های وارد شده به تابلو هوشمند ساختمان تاکید داشته و به این کار حساسیت زیادی نشان میدهد. اما این تمام ماجرای نصب نیست!

سنسورها مانیتورها و بقیه ادوات هوشمند سازی ساختمان که در معرض دید قرار میگیرند مرحله حساس کار نصب به حساب می آید. دقت بالا و سلیقه در نصب تجهیزات جانبی ، به اندازه ساخت تابلو اهمیت دارند، چرا که در معرض دید قرار دارند و باید با مداقه بسیار انجام شوند.

تست پروژه بعد از نصب تابلو هوشمند ساختمان

بعد از تکمیل مراحل فوق و قبل از تحویل پروژه به مالک ، باید تمام پروژه خانه هوشمند بر اساس چک لیست های تحویل پروژه چک شود تا هر خطای احتمالی درمرحله نصب پیدا شود و قبل از تحویل نهایی برسی و برطرف گردد. نکته قابل اشاره در این مرحله آن است که تیم تکمیل کننده چک لیست ها نیز باید اطلاعات خود را مانند نقشه ها بایگانی کند. تمام اطلاعات پروژه برای حصول کیفیت و ارتقاء آن در طول زمان مهم است. در شرکت خانه هوشمند ام اچ ، هیچ چیز غیر مهمی وجود ندارد. همه چیز مهم است . حتی جزئیات!!!!

امیدواریم این مطلب برای شما مفید بوده باشد. در صورت نیاز به راهنمایی و یا درخواست مشاوره از طریق واتس اپ و یا شماره های تماس شرکت اقدام کنید.

خانه هوشمند ام اچ کنترل با داشتن کادر متخصص و گروه R&D حرفه ای در تولید مدارات الکترونیک و همچنین تولید نرم افزار و اپلیکیشن های موبایلی بعنوان اولین و بزرگترین تولید کننده سیستم های BMS ماژولار در دنیا، با ایده های متفاوت و رویکردی دانش محور، در خدمت صنعت ساختمان کشور میباشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص محصولات ارائه شده در سایت و یا هر محصول مورد نظر خود در هوشمند سازی، با ما تماس حاصل فرمائید و یا مارا در شبکه های اجتماعی دنبال کنید.

تابلو برق هوشمند ساختمان

تقریبا همه ما با تابلو برق آشنایی داریم. از تابلو برق در منازل، ادارات، بیمارستان ها، نیروگاه ها، مراکز آموزشی و کارخانجات استفاده می شود. اما تعداد کمتری از ما با تابلو برق هوشمند ساختمان آشنایی داریم. 

آیا تابلو برق هوشمند ساختمان هم مانند تابلو برق های معمولی صرفا محفظه ای برای قرار دادن تجهیزات الکترونیکی، تجهیزات قطع و وصل جریان، تجهیزات پایشی و کلیدها و قطعات کنترلی می باشد یا کاربرد دیگری دارد؟ یقینا تفاوت هایی بین این دو دیده می شود.

تابلو برق هوشمند ساختمان محفظه ای برای نصب تجهیزات برقی از جمله تجهیزات سخت افزاری و نرم افزاری به منظور مدیریت و مانیتورینگ یکپارچه سیستم برق می باشد. تابلو برق هوشمند ساختمان در واقع سیستمی برای مدیریت انرژی به سبک هوشمند می باشد. یکی از ویژگی های اصلی تابلو برق هوشمند ساختمان، واکنش اتومات در برابر نوسانات الکتریکی و تامین ایمنی ساختمان و ساکنین می باشد.

شما می توانید با نصب تابلو برق هوشمند ساختمان، مدیریت دقیقی روی مصرف انرژی داشته باشید. در واقع به واسطه نصب این تابلو هوشمند دیگر نیازی به سر زدن ره تابلو برق نیست. شما می توانید همه چیز را از راه دور پایش کنید و این موضوع باعث بالا رفتن ایمنی و امنیت جانی شما خواهد شد.

جهت آشنایی با نمایندگی خانه هوشمند در کرج و دریافت مشاوره از تیم حرفه ای ام اچ کنترل با شماره های سایت تماس بگیرید یا برای ما در واتس پیام خود را ارسال کنید.

تابلو برق هوشمند ساختمان این امکان را به شما می دهد تا بتوانید سیستم برق در تمامی بخش های مختلف ساختمان از جمله کلید و پریز را از راه دور کنترل کنید. کلید و پریزهای هوشمند از طریق کابل به تابلو برق هوشمند ساختمان متصل شده اند و این امکان را به شما می دهند تا با استفاده از تلفن همراه تان همه چیز را از راه دور بررسی کنید و در صورت بروز مشکل، مشکلات ایجاد شده را مرتفع سازید.

مونتاژ تابلو برق ساختمان

یکی از مهمترین اقداماتی که مجموعه های فعال در زمینه خدمات دهی ساختمان هوشمند ارائه می دهند مونتاژ تابلو برق ساختمان است. در واقع برق توسط سه رشته سیم به تابلو برق اتصال پیدا می کند. برای مونتاژ تابلو برق ساختمان در ابتدا باید سیم را به داخل تابلو برق هدایت کنید. در نتیجه برق به کلیدهای مینیاتوری و کلید محافظ جان و سایر کلیدها ارسال می شود. 

لازم به ذکر است که کلیدهای مینیاتوری در تابلو برق هوشمند داری دو نوع مختلف هستند. کلیدهای مینیاتوری به رله متصل می شوند. در واقع هر رله با شش کلید مینیاتوری فاز بندی می شود. مونتاژ تابلو برق ساختمان باید به گونه ای باشد که برق از کلیدهای مینیاتوری به رله و بعد به ترمینال ها هدایت شود.

بسیار مهم است که قبل از مونتاژ تابلو برق ساختمان، ابعاد مناسب تابلو برق با توجه به محل نصب در نظر گرفته شود. تابلو برق نباید در معرض دید باشد. همچنین باید دسترسی ساده و راحتی به آن داشته باشید. به هیچ وجه تابلو برق هوشمند را درون کمد دیواری و یا در مکان هایی مانند آشپزخانه نصب نکنید. 

جهت آشنایی با نمایندگی خانه هوشمند در تبریز و دریافت مشاوره از تیم حرفه ای ام اچ کنترل با شماره های سایت تماس بگیرید یا برای ما در واتس پیام خود را ارسال کنید.

بهترین مکان برای مونتاژ تابلو برق ساختمان، در بخش ورودی می باشد. تابلو برق های هوشمند در مقایسه با تابلو برق های سنتی دارای ابعاد بزرگتری هستند در نتیجه بهتر است ابعاد بیشتری از فضا را برای نصب آن لحاظ کنید. اما در مونتاژ تابلو برق ساختمان چه قطعات دیگری دخیل هستند؟ منبع تغذیه، رله، محافظ جان، ترمینال ها، کلید مینیاتوری و کابل ها از مهمترین بخش هایی هستند که باید به دقت به یکدیگر اتصال پیدا کنند. 

شما با نصب و مونتاژ تابلو برق ساختمان از نوع هوشمند دیگر نیازی به مراجعه به تابلو برق برای قطع و وصل کلیدها ندارید. حتی تکنسین های برق نیز می توانند از راه دور اقدام به تعمیر تابلو برق نمایند.

مهمترین مراحل مونتاژ تابلو برق ساختمان شامل بررسی نیازها و الزامات ساختمان، تعیین نوع سیستم مدیریت انرژی، تعیین نوع توپولوژی شبکه، طراحی تابلو برق، کابل کشی، نصب تهویه، اتصالات الکتریکی، پیکربندی و آموزش دهی به کاربران می شود.

تابلو هوشمند ساختمان

تابلو هوشمند ساختمان از اینترنت اشیا برای مدیریت سهل و ساده توزیع برق استفاده می کند. به کمک تابلو هوشمند ساختمان شما این فرصت را دارید تا میزان مصرف انرژی توسط تجهیزات الکترونیکی مختلف را از طریق گوشی همراه تان چک کنید و برای بهره وری انرژی تدبیری بیندیشید. تابلو هوشمند در ساختمان های کوچک معمولا از نوع تک فاز و در ساختمان های بزرگ از نوع سه فاز می باشد.

از مهمترین مزایای نصب تابلو هوشمند ساختمان می توان به امکان کنترل از راه دور تابلو هوشمند ساختمان، بهره وری انرژی، صرفه جویی در مصرف انرژی، کاهش هزینه ها، کنترل سهل و ساده سیستم های روشنایی و سیستم های سرمایشی گرمایشی، بالا رفتن سطح امنیت در ساختمان، به حداقل رساندن خطر آتش سوزی، بالا بردن دوام و عمر مفید تجهیزات الکتریکی، سهولت در کنترل کنتاکتورها و اعلان هشدار از طریق گوشی همراه اشاره کرد. 

با استفاده از تابلو هوشمند ساختمان می توانید حسی از ایمنی، آرامش و امنیت را به ساختمان بیاورید. شما به کمک تابلو هوشمند ساختمان می توانید سریعا از قطعی برق و نوسانات آگاه شوید. برخی از انواع تابلو هوشمند ساختمان دارای ریموت کنترل می باشند و به شما امکان کنترل از راه دور تابلو برق را در فاصله مجاز می دهند.

جهت راه اندازی و کنترل موتورخانه هوشمند و دریافت مشاوره از تیم حرفه ای ام اچ کنترل با شماره های سایت تماس بگیرید یا برای ما در واتس پیام خود را ارسال کنید.

مونتاژ تابلو هوشمند ساختمان

هزینه نصب تابلو هوشمند ساختمان

استفاده از تابلو برق هوشمند همانطور که گفته شد مزایای پیدا و پنهان زیادی دارد. هزینه نصب تابلو هوشمند ساختمان را می توان برابر با هزینه خسارتی دانست که به واسطه نصب این تابلو هوشمند از بروز آن جلوگیری می شود. 

البته اگر بخواهیم در مقیاس واقعی نگاه کنیم هزینه نصب تابلو هوشمند ساختمان بسیار کمتر از هزینه خسارتی است که در صورت نبود این تابلو وارد خواهد شد. شما می توانید با پرداخت هزینه نصب تابلو هوشمند ساختمان، ایمنی و امنیت ساختمان را حفظ کنید.

از جمله پارامترهای موثر در هزینه نصب تابلو هوشمند ساختمان می توان به موقعیت نصب تابلو هوشمند، نوع تابلو هوشمند، تعداد سرشاخه ها، مدت زمان نصب و درجه حفاظت و فرکانس و استانداردهای آن اشاره کرد. هزینه نصب تابلو هوشمند ساختمان معمولا در شهرستان های مختلف و در مجموعه های خدمات دهنده در زمینه هوشمند سازی متفاوت است. شما می توانید برای اطلاع دقیق از هزینه نصب تابلو هوشمند ساختمان با کارشناسان ما در ام اچ کنترل در تماس باشید.

شماره تماس:

60 60 43 34 – 026

تماس با ما
اولین و بزرگترین طراح و تولید کننده سیستم های هوشمند ِ ساختمان

بیایید فردا را اختراع کنیم نه اینکه نگران اتفاقات دیروز باشیم. “استیوجابز”